Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Ομιλητές

Διεθνείς Ομιλητές

Josh Fechter Ο κορυφαίος Growth Hacker στον κόσμο για το 2017 & Ιδρυτής της πιο ενεργής Facebook κοινότητας για το Growth Hacking, θα μοιραστεί tips και θα παρουσιάσει τη μεθοδολογία που μπορεί να δώσει οργανική ώθηση και μετρήσιμα οφέλη σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους.
Britney Muller Η Britney είναι SEO & Content Architect στην MOZ, εταιρεία την οποία συμβουλεύονται χιλιάδες SEO experts από όλο τον κόσμο και η κοινότητά της αριθμεί 600.000 μέλη.
Jordie van Rijn O Jordie ασχολείται αποκλειστικά με το Email Marketing εδώ και 13 χρόνια και τον εμπιστεύονται ως σύμβουλο για τη στρατηγική τους κορυφαίες επιχειρήσεις όπως η Mitsubishi, η KLM και η Unilever. Έχει ιδρύσει την διεθνή πλατφόρμα www.emailvendorselection.com και πρόσφατα συμπεριλήφθηκε από τη Huffington Post στη λίστα με τους σπουδαιότερους Τhought Leaders του Digital Marketing.
Ivan Imhoff Δυο χρόνια μετά τη θριαμβευτική παρουσία του στο AllThingsPerformance, ο διάσημος Conversion Hacker & CRO Strategist επιστρέφει με νέα case studies και συμβουλές για αύξηση του conversion rate.
Ignacio Gallegos O Ignacio ασκεί καθήκοντα Head of Growth στην TrendWatching, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στoν εντοπισμό των επόμενων καταναλωτικών τάσεων και στη δημιουργία ευκαιριών και καινοτόμων προτάσεων για τους περισσότερους από 1200 πελάτες της σε 60+ χώρες.
Marta Siekierska Με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και το eCommerce, η Marta ανήκει στην ομάδα του Facebook όπου ασκεί καθήκοντα Client Solutions Manager για τις αγορές της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Aviva Schick Από τη θέση του Sales Director στην Taboola και ως επικεφαλής για τις αναδυόμενες αγορές της Ευρώπης, η Aviva βοηθά εκδότες, brands και agencies να αξιοποιούν τη δυναμική του Native Advertising και να προωθούν το περιεχόμενό τους στα κατάλληλα κοινά.
Daniel Meck Ο Daniel ασκεί καθήκοντα Head of the Solutions Department στη Moosend, εταιρεία με διεθνή παρουσία η οποία ειδικεύεται στο Email Marketing.
Σάββας Ζορτίκης Ο Σάββας είναι συνιδρυτής και CEO της Viral Loops, μιας πλατφόρμας για Viral και Referral Marketing, με πελάτες όπως οι GrowthTribe & TrendWatching.
Κώστας Καμπάκης Ως Performance Marketing Coordinator στη ForestView, ο Κώστας συντονίζει τον στρατηγικό σχεδιασμό, την υλοποίηση και την βελτιστοποίηση καμπανιών για τους πελάτες της εταιρίας σε περισσότερες από 25 χώρες.
Γιώργος Μοιρώτσος Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της ContactPigeon, της βραβευμένης πλατφόρμας marketing automation για e-commerce. Παράλληλα, ασχολείται συστηματικά με την ανάπτυξη προϊόντων και τη συνεχή καινοτομία στον τομέα του marketing automation και των ecommerce analytics.
Θεόδωρος Μουλός Ο Θεόδωρος ασκεί καθήκοντα CEO στην GrowthRocks, το πρώτο ελληνικό Growth Hacking agency στην Ελλάδα, με γραφεία πλέον στην Αγγλία και τη Φινλανδία.

  • POWERED BY
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ