Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Britney Muller

SEO & Content Architect, Moz

Britney Muller
Britney Muller

Η Britney συγκαταλέγεται σήμερα στους κορυφαίους γνώστες του SEO, όμως αρχικά το όνειρό της ήταν να γίνει επαγγελματίας αθλήτρια του snowboard. Τα σχέδια άλλαξαν και η Britney, αντί να γίνει master της χιονοσανίδας, έμαθε κώδικα, παθιάστηκε με τα αποτελέσματα αναζητήσεων και ίδρυσε την Pryde Marketing, ένα data-driven agency για ιατρικό marketing. Έκτοτε, αφού εντάχθηκε στην ομάδα της Moz, έγινε τακτική ομιλήτρια σε διεθνή συνέδρια και μοιράζεται με το κοινό τις δικές τις εμπειρίες και γνώσεις γύρω από το data-driven marketing, το machine learning και το SEO. Έτσι βοηθά τους marketers και τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν και να αξιοποιήσουν το digital marketing προς όφελός τους.

H Moz ιδρύθηκε το 2004 στο Σιάτλ των Η.Π.Α. και γρήγορα κέρδισε την αναγνώριση ως ο απόλυτος ειδήμων σε θέματα SEO. Η κοινότητά της Moz αριθμεί πλέον 600.000 μέλη και ο περίφημος “Beginners Guide for SEO” οδηγός της έχει διαβαστεί περισσότερες από 3 εκατ. φορές.

Σύνοψη παρουσίασης
"SEO Hacks To Quickly Increase Qualified Leads"

Η Britney θα μας εξηγήσει πώς να αντιστρέψουμε το απαρχαιωμένο marketing acquisition funnel. Θα αποκαλύψει, λοιπόν, πώς να «χακάρουμε» τα leads που προκύπτουν στη βάση του funnel, προκειμένου να αυξήσουμε γρήγορα το ROI. Στην ομιλία της, η SEO & Content Architect της Moz θα μοιραστεί μια σειρά από έξυπνες πρακτικές που θα οδηγήσουν σε γρήγορες (μα και σημαντικές) νίκες. Η ίδια υπόσχεται δε ότι «στο τέλος της ημέρας, θα φύγετε γεμάτοι tips και εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να εφαρμόσετε την κατάλληλη data-driven στρατηγική».

Διεθνείς Ομιλητές

Josh Fechter Ο κορυφαίος Growth Hacker στον κόσμο για το 2017 & Ιδρυτής της πιο ενεργής Facebook κοινότητας για το Growth Hacking, θα μοιραστεί tips και θα παρουσιάσει τη μεθοδολογία που μπορεί να δώσει οργανική ώθηση και μετρήσιμα οφέλη σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους.
Britney Muller Η Britney είναι SEO & Content Architect στην MOZ, εταιρεία την οποία συμβουλεύονται χιλιάδες SEO experts από όλο τον κόσμο και η κοινότητά της αριθμεί 600.000 μέλη.
Jordie van Rijn O Jordie ασχολείται αποκλειστικά με το Email Marketing εδώ και 13 χρόνια και τον εμπιστεύονται ως σύμβουλο για τη στρατηγική τους κορυφαίες επιχειρήσεις όπως η Mitsubishi, η KLM και η Unilever. Έχει ιδρύσει την διεθνή πλατφόρμα www.emailvendorselection.com και πρόσφατα συμπεριλήφθηκε από τη Huffington Post στη λίστα με τους σπουδαιότερους Τhought Leaders του Digital Marketing.
Ivan Imhoff Δυο χρόνια μετά τη θριαμβευτική παρουσία του στο AllThingsPerformance, ο διάσημος Conversion Hacker & CRO Strategist επιστρέφει με νέα case studies και συμβουλές για αύξηση του conversion rate.
Ignacio Gallegos O Ignacio ασκεί καθήκοντα Head of Growth στην TrendWatching, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στoν εντοπισμό των επόμενων καταναλωτικών τάσεων και στη δημιουργία ευκαιριών και καινοτόμων προτάσεων για τους περισσότερους από 1200 πελάτες της σε 60+ χώρες.
Marta Siekierska Με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και το eCommerce, η Marta ανήκει στην ομάδα του Facebook όπου ασκεί καθήκοντα Client Solutions Manager για τις αγορές της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Aviva Schick Από τη θέση του Sales Director στην Taboola και ως επικεφαλής για τις αναδυόμενες αγορές της Ευρώπης, η Aviva βοηθά εκδότες, brands και agencies να αξιοποιούν τη δυναμική του Native Advertising και να προωθούν το περιεχόμενό τους στα κατάλληλα κοινά.
  • POWERED BY
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ