Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Marta Siekierska

Client Solutions Manager CEE, Facebook

Marta Siekierska
Marta Siekierska

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και το eCommerce, η Marta εντάχθηκε πριν από 2 χρόνια στην ομάδα του Facebook. Από τη θέση του Client Solutions Manager, εστιάζει στις αγορές της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης βοηθώντας τους πελάτες της να υλοποιούν αποτελεσματικές καμπάνιες και καλύπτοντας τις ανάγκες των brands σε 28 χώρες.

Η ίδια δηλώνει ένθερμη υποστηρικτής της Lean IN προσέγγισης που αφορά στο ρόλο των γυναικών στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Σύνοψη Παρουσίασης
"Facebook: capture attention and drive action"

Το Mobile προσφέρει στους marketers νέες ευκαιρίες για να κατανοήσουν και να επηρεάσουν τους πελάτες τους. Κάθε επιχείρηση που επιζητά την ανάπτυξη γνωρίζει ότι δεν αρκεί να περιμένει παθητικά τους καταναλωτές. Απαιτείται να τους προσεγγίσει η ίδια στην αρχή της αγοραστικής διαδρομής τους. Με νέους, έξυπνους τρόπους, προκειμένου να δημιουργήσει την ανάγκη και να επηρεάσει την αγοραστική συμπεριφορά. Στις μέρες μας, επικρατούν αυτοί που βοηθούν τα προϊόντα τους να συναντήσουν τα κατάλληλα κοινά.

Διεθνείς Ομιλητές

Josh Fechter Ο κορυφαίος Growth Hacker στον κόσμο για το 2017 & Ιδρυτής της πιο ενεργής Facebook κοινότητας για το Growth Hacking, θα μοιραστεί tips και θα παρουσιάσει τη μεθοδολογία που μπορεί να δώσει οργανική ώθηση και μετρήσιμα οφέλη σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους.
Britney Muller Η Britney είναι SEO & Content Architect στην MOZ, εταιρεία την οποία συμβουλεύονται χιλιάδες SEO experts από όλο τον κόσμο και η κοινότητά της αριθμεί 600.000 μέλη.
Jordie van Rijn O Jordie ασχολείται αποκλειστικά με το Email Marketing εδώ και 13 χρόνια και τον εμπιστεύονται ως σύμβουλο για τη στρατηγική τους κορυφαίες επιχειρήσεις όπως η Mitsubishi, η KLM και η Unilever. Έχει ιδρύσει την διεθνή πλατφόρμα www.emailvendorselection.com και πρόσφατα συμπεριλήφθηκε από τη Huffington Post στη λίστα με τους σπουδαιότερους Τhought Leaders του Digital Marketing.
Ivan Imhoff Δυο χρόνια μετά τη θριαμβευτική παρουσία του στο AllThingsPerformance, ο διάσημος Conversion Hacker & CRO Strategist επιστρέφει με νέα case studies και συμβουλές για αύξηση του conversion rate.
Ignacio Gallegos O Ignacio ασκεί καθήκοντα Head of Growth στην TrendWatching, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στoν εντοπισμό των επόμενων καταναλωτικών τάσεων και στη δημιουργία ευκαιριών και καινοτόμων προτάσεων για τους περισσότερους από 1200 πελάτες της σε 60+ χώρες.
Marta Siekierska Με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και το eCommerce, η Marta ανήκει στην ομάδα του Facebook όπου ασκεί καθήκοντα Client Solutions Manager για τις αγορές της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Aviva Schick Από τη θέση του Sales Director στην Taboola και ως επικεφαλής για τις αναδυόμενες αγορές της Ευρώπης, η Aviva βοηθά εκδότες, brands και agencies να αξιοποιούν τη δυναμική του Native Advertising και να προωθούν το περιεχόμενό τους στα κατάλληλα κοινά.
  • POWERED BY
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ