Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

The Growth Hacking Edition


Το Growth Hacking είναι η εξέλιξη του Marketing. Είναι o τρόπος σκέψης και οι διαδικασίες που σε βοηθούν να βρίσκεις διαρκώς έξυπνες, αποτελεσματικές και - κυρίως - οικονομικά συμφέρουσες λύσεις στο πρόβλημα: «πώς θα ενισχύσω το growth και το πελατολόγιό μου».

Τι κάνει ένας Growth Hacker; Αξιοποιεί τα εργαλεία και τις δυνατότητες που παρέχουν η τεχνολογία και το Digital Marketing, τα συνδυάζει με δημιουργική σκέψη και εφευρίσκει τρόπους για να επιτυγχάνει τους στόχους τους. Τα μετρήσιμα οφέλη του Growth Hacking Marketing είναι εντυπωσιακά, γι’ αυτό και εφαρμόζεται με θέρμη τόσο από επιχειρηματικά best practices όπως οι Facebook, AirBnB, Dropbox, Udemy και Google, όσο και από κάθε φιλόδοξη, ανερχόμενη startup.

Το "AllThingsPerformance’17: the Growth Hacking edition" έρχεται στις 9 Νοεμβρίου για να υποδεχτεί τον περίφημο Josh Fechter και άλλους 10+ καταξιωμένους practitioners από εταιρείες όπως οι Moz, TrendWatching & Facebook, οι οποίοι θα εκπαιδεύσουν και θα αναλύσουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να υλοποιήσετε το Growth Hacking Marketing με επιτυχία.

Workshops

Την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, μία μέρα μετά το κυρίως μενού του συνεδρίου, θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε στο Conversion Optimization και στο Email Marketing με τη βοήθεια των experts Ivan Imhoff & Jordie van Rijn. Για τη συμμετοχή σας δεν απαιτείται έξτρα κόστος. Βιαστείτε όμως γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ:
Παρακολουθήστε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, το workshop από το TDG με τίτλο "Owning the CPA on Taboola".

* Για να συμμετάσχετε, επικοινωνήστε με την Βίκυ Χαραλάμπους, τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ. 373), email: vcharalambous@boussias.com.

Special Price for Startups

Στηρίζοντας έμπρακτα την κοινότητα των startups, το Marketing Week δίνει την ευκαιρία σε κάθε νεοφυή επιχείρηση να εξασφαλίσει θέση στο συνέδριο με έκπτωση 60%.

Για να λάβετε το ειδικό κουπόνι, επικοινωνήστε με την Βίκυ Χαραλάμπους τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ 373), email: vcharalambous@boussias.com.

Δομή του συνεδρίου

Session 1. Hacking Customer Acquisition

Session 2. Hacking Conversion Optimization

Session 3. Hacking Customer Retention

Session 4. The Growth Hacking Framework

Το κοινό του συνεδρίου

Το AllThingsPerformance απευθύνεται σε

 • Performance Marketers
 • E-commerce professionals
 • Marketing Executives
 • Social Media Strategists
 • Startuppers
 • Αποφοίτους εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing

Σχετικά άρθρα

Διεθνείς Ομιλητές

Josh Fechter Ο κορυφαίος Growth Hacker στον κόσμο για το 2017 & Ιδρυτής της πιο ενεργής Facebook κοινότητας για το Growth Hacking, θα μοιραστεί tips και θα παρουσιάσει τη μεθοδολογία που μπορεί να δώσει οργανική ώθηση και μετρήσιμα οφέλη σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους.
Britney Muller Η Britney είναι SEO & Content Architect στην MOZ, εταιρεία την οποία συμβουλεύονται χιλιάδες SEO experts από όλο τον κόσμο και η κοινότητά της αριθμεί 600.000 μέλη.
Jordie van Rijn O Jordie ασχολείται αποκλειστικά με το Email Marketing εδώ και 13 χρόνια και τον εμπιστεύονται ως σύμβουλο για τη στρατηγική τους κορυφαίες επιχειρήσεις όπως η Mitsubishi, η KLM και η Unilever. Έχει ιδρύσει την διεθνή πλατφόρμα www.emailvendorselection.com και πρόσφατα συμπεριλήφθηκε από τη Huffington Post στη λίστα με τους σπουδαιότερους Τhought Leaders του Digital Marketing.
Ivan Imhoff Δυο χρόνια μετά τη θριαμβευτική παρουσία του στο AllThingsPerformance, ο διάσημος Conversion Hacker & CRO Strategist επιστρέφει με νέα case studies και συμβουλές για αύξηση του conversion rate.
Ignacio Gallegos O Ignacio ασκεί καθήκοντα Head of Growth στην TrendWatching, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στoν εντοπισμό των επόμενων καταναλωτικών τάσεων και στη δημιουργία ευκαιριών και καινοτόμων προτάσεων για τους περισσότερους από 1200 πελάτες της σε 60+ χώρες.
Marta Siekierska Με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και το eCommerce, η Marta ανήκει στην ομάδα του Facebook όπου ασκεί καθήκοντα Client Solutions Manager για τις αγορές της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Aviva Schick Από τη θέση του Sales Director στην Taboola και ως επικεφαλής για τις αναδυόμενες αγορές της Ευρώπης, η Aviva βοηθά εκδότες, brands και agencies να αξιοποιούν τη δυναμική του Native Advertising και να προωθούν το περιεχόμενό τους στα κατάλληλα κοινά.
 • POWERED BY
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ