Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Josh Fechter

Growth Hacker of the Year & Co-Founder, BAMF Media

Josh Fechter
Josh Fechter

Ο κορυφαίος Growth Hacker στον κόσμο για το 2017, σύμφωνα με το The Quora, ο Josh είναι επικεφαλής της εταιρείας BAMF Media και Ιδρυτής της “Badass Marketers & Founders”, της πιο ενεργής Facebook κοινότητας για το Growth Hacking.

Σχεδόν σε καθημερινή βάση, μοιράζεται γνώση και εφαρμόσιμα tips για οργανικά αποτελέσματα μέσω του Growth Hacking Marketing και, μόνο στο LinkedIn, τα άρθρα του ξεπέρασαν τα 40 εκατ. views μέσα σε έναν χρόνο.

Σύνοψη Παρουσίασης
"How I Growth Hacked 50 Million Views"

Ο Josh θα μιλήσει για το πώς κατάφερε να γίνει Top Writer του Quora, με περισσότερα από 10 εκατομμύρια views και πώς ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια views στο LinkedIn μέσα σε έναν χρόνο. Θα δείξει πώς χρησιμοποιεί τα viral templates και πώς αξιοποιεί με ανατρεπτικό τρόπο τα news feeds για να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή για το περιεχόμενό του. Θα παρουσιάσει case studies που αποδεικνύουν ότι αυτές οι τεχνικές έχουν αποτέλεσμα ακόμη και για ανθρώπους και επιχειρήσεις που έχουν περιορισμένα budgets και υποτονική παρουσία στα Social Media.

Διεθνείς Ομιλητές

Josh Fechter Ο κορυφαίος Growth Hacker στον κόσμο για το 2017 & Ιδρυτής της πιο ενεργής Facebook κοινότητας για το Growth Hacking, θα μοιραστεί tips και θα παρουσιάσει τη μεθοδολογία που μπορεί να δώσει οργανική ώθηση και μετρήσιμα οφέλη σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους.
Britney Muller Η Britney είναι SEO & Content Architect στην MOZ, εταιρεία την οποία συμβουλεύονται χιλιάδες SEO experts από όλο τον κόσμο και η κοινότητά της αριθμεί 600.000 μέλη.
Jordie van Rijn O Jordie ασχολείται αποκλειστικά με το Email Marketing εδώ και 13 χρόνια και τον εμπιστεύονται ως σύμβουλο για τη στρατηγική τους κορυφαίες επιχειρήσεις όπως η Mitsubishi, η KLM και η Unilever. Έχει ιδρύσει την διεθνή πλατφόρμα www.emailvendorselection.com και πρόσφατα συμπεριλήφθηκε από τη Huffington Post στη λίστα με τους σπουδαιότερους Τhought Leaders του Digital Marketing.
Ivan Imhoff Δυο χρόνια μετά τη θριαμβευτική παρουσία του στο AllThingsPerformance, ο διάσημος Conversion Hacker & CRO Strategist επιστρέφει με νέα case studies και συμβουλές για αύξηση του conversion rate.
Ignacio Gallegos O Ignacio ασκεί καθήκοντα Head of Growth στην TrendWatching, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στoν εντοπισμό των επόμενων καταναλωτικών τάσεων και στη δημιουργία ευκαιριών και καινοτόμων προτάσεων για τους περισσότερους από 1200 πελάτες της σε 60+ χώρες.
Marta Siekierska Με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και το eCommerce, η Marta ανήκει στην ομάδα του Facebook όπου ασκεί καθήκοντα Client Solutions Manager για τις αγορές της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Aviva Schick Από τη θέση του Sales Director στην Taboola και ως επικεφαλής για τις αναδυόμενες αγορές της Ευρώπης, η Aviva βοηθά εκδότες, brands και agencies να αξιοποιούν τη δυναμική του Native Advertising και να προωθούν το περιεχόμενό τους στα κατάλληλα κοινά.
  • POWERED BY
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ